Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı işe Şeyma Subaşı çifti, bugün resmen boşandı. Silivri Adliyesi'ne gelerek 9 dakika süren mahkeme sonucu tek celsede yollarını ayıran ünlü çift, kısa bir açıklamada bulundu. Peki, Acun'dan boşanan Şeyma Subaşı aylık ne kadar tazminat alacak?

Bir süredir boşanacakları konuşulan Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı çifti bugün yollarını ayırdı. İkilinin hakkında ihanet iddiları konuşulurken, mahkeme çıkışı kısa bir konuşma yapan Acun Ilıcalı, iddiaları kesin bir dille reddeti. "Olmadı yürütemedik." diyen Acun, "İkimiz de üzgünüz yürümedi. Hayırlısı olsun. İkimiz için de iyi günler olacaktır diye düşüyorum. Severek evlendik yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz" dedi.

ÇİRKİN DEDİKODULAR

Eski eşi Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu bazı yayın organları tarafından iddia edilmişti. Acun Ilıcalı, söz konusu ihanet iddiaları için, "Bu konudaki çirkin dedikodulara, hayali spekülasyonlara, senaryolara rağbet edilmemesini rica ediyoruz." diye konuştu.

ŞEYMA SUBAŞI ACUN'DAN NE KADAR TAZMİNAT ALACAK?

Fatih Sanat Merkezi’ne Orhan Gencebay’dan Tam Not Fatih Sanat Merkezi’ne Orhan Gencebay’dan Tam Not

Anlaşmalı olarak görülen boşanma davasındaki protokole göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ya aylık 125 bin lira nafaka verecek.