Sıla Gençoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Sıla Gençoğlu eski sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet mi gördü? Sıla kimdir aslen nerelidir? Ahmet Kural'dan ayrılan Sıla, kısa süre önce yeniden bir araya geldi. Başarılı şarkıcı avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurarak Ahmet Kural hakkında koruma kararı aldırdı. Peki Sıla, Ahmet Kural'dan nedne şikayetçi oldu? Sıla'nın avukatı Ahmet Kural hakkında ne dedi?

sila_ahmet_kural

SILA MAHKEMEYE KOŞTU

Şarkıcı Sıla bir süre önce medyada barıştıkları yönünde çıkan haberlerin ardından eski sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Sıla, Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiğini söyledi. Sıla'nın avukatı yaptığı açıklamada 3 ay koruma kararı çıkarttıklarını söyledi. Sıla Ahmet Kural tarafından fiziki darp edildiği yönünde şikayetini yaparak dava açtı.

ahmet_kural

Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları Sürdürülebilir Moda Markası Oluşturmanın Temel Adımları ve İpuçları

SILA GENÇOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA NERELİDİR?

Sıla 1980 yılında Denizli'de dünyaya geldi. Sıla aslen de denizlilidir. 38 yaşındaki şarkıcı Sıla, eğitim hayatının ardından şarkıcı olarak yaşamına devam ediyor. Sıla, İzmir DEvlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş'tan şan ve ses eğitimini almıştır. Sıla yazdığı sözler ve yaptığı bestelerle de adından sıkça söz ettirdi. Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu ve SEzn Aksu ile yaptığı çalışmalarla dikkat çekti.