Ahmet Kural'ın Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği olayda bir isim yeniden gündeme geldi. Daha önce ayrılan ikilinin arasının açılmasına neden olduğu iddia edilen Okan Can Yantır kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor? Ahmet Kural, savcılıkta verdiği ifadesinde Sıla ile arasının açılmasına Okan Can Yantır'ın neden olduğunu söyledi. Peki Okan Can Yantır kimdir? Sıla ile Okan Can Yantır'ın ilişkisi mi var?

Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri

kan

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır, 1980 yılında dünyaya geldi. 38 yaşındaki Okan Can Yantır, lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde tamamladı. Okan Can Yantır, aynı zamanda Fransa Paul Valery Üniversitesi'nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de aldı. Dergi sektörünün tanınan simalarından olan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektöründeki kariyerine ilk adımını attı.

Arda Turan, Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible'ı açmıştı. Possible'ın başına ise Okan Can Yantır getirilmişti. Okan Can Yantır daha önce GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyordu.

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

GQ Türkiye
Esquire
Radio D