Galatasaray'da Teknik Direktör Igor Tudor ile yollar resmen ayrıldı. Bu karardan sonra iddialara göre Başkan Dursun Özbek'in Fatih Terim'in takımın başında görmek istemesi yönetim içinde tartışma çıkarttı.

FATİH TERİM TOPLANTISI

Sporun İzinde, Güreşin Kökenleri ve Gelişimi Sporun İzinde, Güreşin Kökenleri ve Gelişimi

Bazı yöneticiler Terim ismine karşı çıktı. Sarıkırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından olağanüstü genel kurul kararı alındı. Sarı-Kırmızılılar 13 Ocak 2018'de seçim için toplanacaklar.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL KARARI

Galatasaray Kulübü'nde Igor Tudor dönemi resmen sona erdi. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karar karşı çıkan yöneticiler oldu. Sıra kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından 13 Ocak ya da 20 Ocak 2018'de toplanmak üzere olağanüstü genel kurul kararı alındı.

KAP TUDOR VE SEÇİM AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü, seçim konusunda KAP'a şu açıklamayı yaptı:

Yönetim Kurulumuz medeni kanun ve tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca 13 Ocak 2018 tarihinde yeterli çoğunluk olmaması halinde 20 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü seçimli Genel kurul Toplantısı kararını oy birliğiyle almıştır.

IGOR TUDOR DEVRİ KAPANDI

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı dursun Özbek konu ile ilgili olarak 19 Aralık 2017 Salı günü saat 13'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı yapacaktır. Öte yandan Galatasaray Spor Kulübü, teknik direktör İgor Tudor ve teknik ekibi ile yollarını ayırdıklarını KAP'a da billdirdi.