Steroidlerin çeşitleri

Dev derbi  Sonrası, Gözaltı Sayısı 12'ye Yükseldi! Dev derbi Sonrası, Gözaltı Sayısı 12'ye Yükseldi!

Steroidler vücutta tek bir biçimde bulunmamaktadır. Farkı çeşitleri bulunan steroidler arasında en bilinenleri ve vücut açısından en önemlileri hormon ve kolesteroldür. Ayrıca metabolit çeşitleri de vücut geliştirme açısından önemliyken her çeşidi farklı etki göstermektedir.

Steroid kullanan kişilerde dayanıklılık ve güç artarken vücuttaki kas oranı da hızla gelişme göstermektedir. Vücutta bulunan yağı yakmak için de oldukça etkileyici bir özelliğe sahip olan steroid her zaman yararlı etkiler göstermeyebilir. Bu neden ile haricen kullanımlarda oldukça dikkat etmekte yarar bulunuyor.

Steroidin Zararları

Güç ve dayanıklılığı yüksek düzeyde yardımcı olması sebebi ile sıkça başvurulmakla birlikte yararlarından çok steroid zararları ile biliniyor.

Özellikle testisler gelişse dahi sperm sayısında azalmaya sebep olduğu için erkeklerde kısırlığa kadar giden problemlere neden olmaktadır. Kadınların da zaman zaman tercih ettiği ürünlerde kadınlarda erkesi özelliklerin görülmesine etki ettiği gibi erkeklerde de kadınsı özellikleri ön plana çıkarabiliyor. Tüm bunların yanı sıra kalp ve damar açısından da zorlayıcı olan steroid kalp krizini de tetiklemektedir.

Kanser riskini arttırırken vücudu fazla yorduğu için vücuttan atılırken böbreklere de hasar verebiliyor. Bu neden ile ürünü kullanan pek çok kişi de böbrek yetmezliği görülür. İnsan hayatını bu denli sıkıntıya sokan bir ürünü kullanırken dikkat etmekte yarar bulunmaktadır. Ayrıca tüm bu olumsuz özellikler düşünülerek kullanmaya karar vermelisiniz.