Suriyelilerin ülkemizde yaptığı taşkınlıklar vatandaşın canına tak etmiş durumdayken, bu taşkınlıklara bir yenisi daha eklendi.

Şanlıurfa'daki bir eğlence mekanında taşkınlık çıkararak müşterileri rahatsız eden Suriyeliler, mekan sahibi tarafından eğlence mekanından çıkarıldı.

Eğlence mekanından atılan Suriyeliler, arkadaş ve akrabalarını toplayarak tekrardan mekana geldiler. Ancak bu sefer hem kalabalıklardı, hem de ellerinde taş ve sopalar vardı.

Bu durumu gören eğlence mekanı sahibi, kapı girişinde eline aldığı silahı ile ateş etmeye başladı. Silah sesini duyan Suriyeliler olay yerini kaçarak terketti. Eğlence mekanının sahibi de kaçan Suriyelilerin bir süre peşinden koşarak ateş etmeye devam etti.

Yaşanan bu olay sonrası hem Suriyeliler, hem de eğlence mekanının sahibi kayıplara karıştı.

Yaşanan bu olayın ardından çevrede ki vatandaşlar olayı polise bildirdi. İhbarı alan polis hemen olay yerine geldi. Olayın ardından çok sayıda polis ekibi olay yerine yönlendirildi.

CHP'li Belediye Başkanı Türk Milletini Hedef Aldı CHP'li Belediye Başkanı Türk Milletini Hedef Aldı

Polis yaşanan olayla ilgili görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Olay sonrası soruşturma başlatan polis, kayıplara karışan Suriyelileri ve eğlence mekanının sahibini arıyor.

Olayla ilgili başlatılan çalışma sürdürülürken, henüz ne Suriyeliler, ne de eğlence mekanının sahibi bulunabilmiş değil.

Olay kentte gerginlik yaratırken, Şanlıurfa halkı Suriyelilere tepki gösterdi. Şanlıurfa'da çok sayıda Suriyeli olduğundan şikayet eden vatandaşlar, Suriyelilerin sürekli taşkınlık çıkardığını belirterek, tepki gösterdiler.