Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri Eğlence Dünyasının Yenilikleri, En İyi Film ve Dizi Tavsiyeleri

Dokunulmazlık oyununu ilk defa ünlüler kaybetti. Daha sonra birbirlerinin isimlerini kağıtlara yazan ünlülerden üç kişi halk oylamasına sunuldu. Bunlar; Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan'dır.

Survivor 'da Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Bu zorlu konsey gecesinde, yarışmacılar arasında çok şiddetli çatışmalar ve tartışmalar yaşandı. Ada konseyi verdiği kararda elenecek ilk kişinin Nihat Doğan olması konusunda karar verdi. Dokunulmazlık oyununda yarışıp, oyunu kazanan Turabi ise elenmesi için Damla'nın adını verdi. Son elenecek kişiyi ise Sema belirledi. Sema'da elenmesi için Murat'ın adını verdi ve bu üç kişi halk oylamasına sunuldu. Halk oylamasının sonunda ise Nihat Doğan ada macerasına veda etmek zorunda kaldı. Nihat Doğan'ın adadan ayrılırken çok üzgün olduğu görüldü.

Ödül Oyunu Oynanırken Yarışmacılar Kıyasıya Yarıştı

Survivor 'da son yapılan oyunda iki yakım arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmacıların aç olmasından dolayı oyun giderek kızışmaya başladı. Daha önce oynadıkları dokunulmazlık oyununda yenilen ünlüler, ödül oyununu kazanarak biraz motivasyon kazanmak istedikleri için son ana kadar yarıştılar. Yarışma sonunda gönüllüler oyunu kazandı ve Menemen ödülünü almaya hak kazandılar.

Gönüllüler Takımına Bir Kişi Daha Katıldı

Son yarışmalarda sürekli yenilen ve bu sebeple çok zor zamanlar geçiren gönüllüler takımına bir kişi daha katıldı. Ünlüler tarafında yarışan Nagihan Karadere kendi isteği ile Acun Ilıcalı 'ya başvurarak gönüllüler takımına geçmeyi talep etti. Bu isteği kabul eden Acun Ilıcalı, Nagihan 'ın yeni takımının Gönüllüler takımı olduğunu bildirdi.