Türkiye'nin megastar'ı Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluştu. Konserlerinde görsel şova çok önem veren Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ndeki konserinde de hayranlarına görsel bir şov hazırlmıştı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde konsere çıkan Tarkan büyük bir talihsizlik yaşadı. Konsere başlarken şovun bir parçası olan sahne ledleri bozuldu. Aynı zamanda ses sisteminde de sorun oluştu.

Görsel şova çok önem veren Megastar Tarkan, bu duruma bir hayli üzüldüğü öğrenildi.

Konserinde böyle bir talihsizlik yaşayan Megastar Tarkan, yaptığı açıklamada; "Günlerdir prova yapıyoruz. Çıkar çıkmaz ne ışıklar yandı, ne görüntümüz vardı. Bunun suçlusu Dolunay. Ben etkileniyorum ve inanıyorum. Kaç gündür 'hırr' diye geziyorum. Hoşgörün lütfen. Bazen böyle aksaklıklar oluyor. Önemli olan aramızdaki enerji ve sinerji" dedi.

'10' adlı albümüyle yaklaşık 400 bin satış rakamıyla listeleri zorlayan Megastar Tarkan, daha sonra konsere kaldığı yerden devam etti.

Şarkıları ile binlerce kişiyi coşturan Tarkan, konserin geri kalan bölümünde herhangi bir sorun yaşamazken, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Tarkan, yedi gün vereceği konser serisinin ilkinde başlangıçtaki talihsiz olaya rağmen çok iyi bir performans ortaya koydu.

Tarkan'ın sonraki vereceği 6 konser için benzer sorunların yaşanmaması için daha dikkatli olunacağı belirtiliyor.

Tarkan 6 gün boyunca hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.