Bu nedenle makalemizde ünlü popçu tarafından akıllara kazınacak olan Look What You Made Me Do adlı parçasına çekmiş olduğu klibinin 'esrarengiz' yönlerini araştırarak meraklılarıyla açıkladık.

Küvetteki 1$ ne anlama geliyor?

Taylor Swift tarafından her bir sahnesi olay yaratan klip, izleyenler tarafından şaşırtıcı birçok ayrıntı ve muammayı da beraberinde getirmiş durumda. Bu nedenle ünlü pop sanatçısının sahnelerinde neleri ima ettiği de halen soru işareti olmayı sürdürüyor. İlk dikkat çeken bir sahne olarak sanatçı küvetin içerisindeki banyo sahnesinde şarkısını söylerken hemen sol yanında tam da belirgin olmayan 1$ banknotu yer alıyor. Pek de belirgin olarak kameraya alınmamış olan bu 1$'ın anlamı şimdiden milyonlarca kişinin sosyal medyada merak edip durduğu konuların başında geliyor. Kimilerine göre bu $ bundan geçen yıl öncesinde ünlü dj ile olan tazminat davasında, davayı kazanmasına yönelik dj'ye bir atıf olarak değerlendiriliyor.

Kim Kardashian soygununa bir gönderme mi var?

Taylor Swift yeni klip yine bir başka soru işaretini daha gündeme getirdi. Buna göre ünlü popçu acaba bu klibinde Kim Kardashian'ın karıştığı iddia edilen mücevher soygununa yönelik bir gönderme olarak mı dolarla küvetin içerisinde...

Bütün bu tahminlere karşılık sanatçının kesin bir açıklaması olmaması da söz konusu klipteki bu birbirinden imalı sahnelerin neler ifade etmiş olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermesi açısından önem taşıyor.