Aile içi şiddet Tekirdağ'da bir faciaya yol açtı. Edinilen bilgilere göre eşinden uzun süredir şiddet gören 45 yaşındaki Ayşe Y. geçtiğimiz gün çalıştığı iş yerine gelen eşi Fesih Y. ile burada tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ayşe Y. 25 yaşındaki oğlu Muharrem Y.'yi çağırdı. Babasına demir çubukla vurmaya başlayan Muharrem Y. babasını feci şekilde darp etti.

Muharrem Y.'nin babasını demir çubukla dövmesinin ardından bu kez sinirini alamayan Ayşe Y. eşini darp etmeye başladı. Bir süre süre Fesih Y. yerde hareketsiz kalırken olay yerine gelen sağlık ekipleri Fesih Y.'nin hayatını kaybettiğini bildirdi.

OĞLUNDAN ALDIĞI DEMİR ÇUBUKLA EŞİNE VURMAYA DEVAM ETTİ

Tekirdağ Ergene ilçesinde gerçekleşen aile içi şiddet tam anlamıyla trajediye dönüştü. Annesine şiddet uyguladığı için babasına demir çubukla saldıran 25 yaşındaki Muharrem babasını darp ettikten sonra evden çıktı. Yerde yatan eşine demir buçukla vurmaya devam eden Ayşe Y. eşini öldürürken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

TEHDİT VE ŞİDDET

İfadesinde eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne süren Ayşe Y., bu nedenle ölüm korkusu yaşadığını söyledi. Y., "Ben iş yerinde çalışıyordum. Yanıma geldi, bir süre yine tartışmaya başladık. Zaten eve de ben bakıyordum. Benim kazandığım ile geçiniyorduk. Beni hep tehdit ediyordu. Fabrikada da tehdit etti ve kavga çıktı. Bu olay meydana geldi. Kocamın korkusundan kızım bile okula gitmekten korkuyordu" dedi.