Trabzonspor Beşiktaş şifresiz izle! TS BJK şifresiz kanallar listesi. Trabzonspor Beşiktaş şifresiz beIN Sports Justin TVcanlı izle linki.

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş takımları Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya geliyorlar. 29 Eylül 2019 Pazar günü saat 19.00'da başlayacak ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çalacağı Trabzonspor Beşiktaş maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor ile Beşiktaş, tarihlerinde 129. kez karşı karşıya gelecekler. 46 yıllık rekabette siyah beyazlılar rakibine 53-44 üstün durumdalar. Bu mücadelelerde Beşiktaş'ın attığı 176 gole, Trabzonspor 139 golle karşılık verebildi.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Ogenyi Onazi, Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban, Ivanildo Fernandes ve Yusuf Sarı bu karşılaşmada olmayacaklar. Beşiktaş'ta ise Enzo Roco sakatlığı, Mohamed Elneny ve Adem Ljajic cezaları nedeni ile derbide yoklar.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Novak, Campi, Hosseini, Pereira, Mikel, Nwakaeme, Abdulkadir Parmak, Sosa, Avdijaj, Sörloth.

Beşiktaş: Karius, Gökhan, Necip, Vida, Caner, Atiba, Dorukhan, Oğuzhan, N'Koudou, Diaby, Burak.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ

Trabzonspor Beşiktaş maçını şifresiz olarak Justin TV, Netspor, Jestyayın ve Taraftarium gibi siteler üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.