Trabzonspor Gençlerbirliği canlı izle! Trabzonspor Gençlerbirliği maçını şifresiz canlı veren linkler haberimizde. Trabzonspor Gençlerbirliği şifresiz beIN SPORTS 1, Justin TV, Jestyayın, Taraftarium, Netspor canlı izle!

Süper Lig 4. hafta maçında Trabzonspor sahasında Medical Park Stadyumu'nda Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. 15 Eylül 2019 Pazar günü saat 20.00'da başlayacak olan Trabzonspor Gençlerbirliği maçını beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilrsiniz.

Trabzonspor, ligde üç haftanın ardından topladığı 5 puanla 6. sırada yer alıyor. Gençlerbirliği ise üç maçta puan almayı başaramadı ve ligin son basamağına yerleşti. Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Ogenyi Onazi, Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban, Yusuf Sarı ve Kamil Ahmet Çörekçi bu mücadelede yer alamayacaklar.

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Novak, Hüseyin, Fernandes, Abdulkadir Parmak, Obi Mikel, Sosa, Nwakaeme, Avdijaj, Sörloth

Gençlerbirliği: Abdoulaye Diallo, Ahmet Oğuz, Toure, Flavio, Polomat, Fabricio, Berat, Candeias, Sessegnon, Stancu, Sio

TRABZONSPOR GENÇLERBİRLİĞİ ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Trabzonspor Gençlerbirliği maçını şifresiz olarak Justin TV, Jestyayın, Taraftarium, Netspor üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.