Lig maçlarına verilen Milli arada transfer çalışmalarını yoğunlaştıren Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, ardı ardına gerçekleştirdikleri transferlerle bombaları patlattı.

Beşiktaş'ın eski yıldızı Jose Sosa konusunda inadından vazgeçmeyen Trabzonspor, uzun uğraşlar sonucu Arjantinli yıldızı ikna etmeyi başardı. Sosa'ya 3 yıllık sözleşme imzalatan Trabzonspor yönetimi oyuncuya ise servet ödeyecek. Arjanlinli isme 5 milyon euro ödemeyi kabul eden Bordo-Mavililer, Burak Yılmaz'ın ardından forvet hattını güçlendirdi.

Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayacağı açıklanan Digeo Costa'nın ise Fenerbahçe'ye transfer olacağına ilişkin haberler gündemi hareketlendirdi. Robin van Persie'de kurtulmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, Persie'nin yerine Costa'yı almak istediği belirtildi.

GALTASARAY'DAN KALEYE TAKVİYE

Muslera'nın yedeğini arayan Galatasaray yönetimi, son tranferinini kaleciden yana kullandı.

Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki kalecinin yarın sabah İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği, daha sonra da resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.


2009-2010 sezonundan beri Bordeaux kulübünün kalesini koruyan Carrasso, geçen yıl 24 lig maçına çıktı.

Carrasso, Fransa Kupası'nda çeyrek finalde elenen Bordeaux'da 3 kez de kupada şans buldu.

Galatasaray yönetimi, Muslera'nın sakatlık ya da cezalı olma gibi bir durum yaşaması halinde kaleyi Carrasso'ya emanet etmeyi planlıyo