Türk Halk Müziği'nin duayen isimlerinden ve halk müziğinin divası olarak tanınan Bedia Akartürk, Bursa'da gribal enfeksiyon teşhisiyle özel bir hastanede tedaviye alındı.

GÜR SESİYLE TÜRKİYE'Yİ BÜYÜLEDİ

Türk Halk Müziğinin ünlü ismi 78 yaşındaki Bedia Akartürk, bu sabah Bursa'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 2 gün önce rahatsızlanan ve bu sabah öksürük ve soğuk algınlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Akartürk'e gribal enfeksiyon tanısı konuldu. İlaçve serum tedavisine başlayan doktorlar, Bedia Akartürk'ü tedbir amaçlı Kulak Burun Boğaz Kliniği servisine yatırdı.

Demon Slayer 5. sezon ne zaman çıkacak? Demon Slayer 5. sezon ne zaman çıkacak?

HAYRANLARI HASTANEYE KOŞTU

Ziyaretçi akınına uğraşan Bedia Akartürk, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı. Önemli bir hastalığının olmadığını belirten Akartürk, "Önemli bir şey değil, grup Allah'a çok şükür. Allah kötü hastalıklardan korusun. Ancak gribal enfeksiyon olduğu içindoktorlarım bırakmadı. Hastanede yatmam gerektiğini yoğun tedavi programı uygulayacaklarını söylediler".

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

"Sağoğlsun çok iyi ilgileniyorlar. Her dakika kontrol ediyorlar. Öksürük ve soğuk algınlığı şikayetiyle geldim hastaneye, Şu anda tedavime devam ediliyor. Doktorlarım yarın son durumuma bakacaklar, duruma göre bir kaç gün daha tedavime devam edecekler. Sevenlerim korkmuş, korkacak bir şey yok Allah'a şükür. Allah sağlık versin. Ben daha halkımla, dinleyicilerimle birlikteyim her zaman için" dedi.