Arda Turan'a İspanya'da Vergi Kaçırma Cezası Arda Turan'a İspanya'da Vergi Kaçırma Cezası

Türkiye Andorra canlı izle! EURO 2020 elemeleri H grubunda Türkiye A milli takımımızın konuğu Andorra. Türkiye Andorra TRT 1 kesintisiz donmadan canlı yayın izle!

Türkiye A milli takımımız 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda sahasında Andorra'yı konuk ediyor. 7 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak olan Türkiye Andorra maçı TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Türkiye, 2013 yılında oynanan D Grubu karşılaşmalarında rakibini deplasmanda 2-0, sahasında da 5-0 mağlup etmişti. İki maçta rakibine 7 gol atan milliler, kalesinde ise gol görmedi.

Son maçını 6 Eylül 2013'te oynayan iki takım, 6 yıl sonra bu kez 7 Eylül 2019'da karşılaşacak. Milli takımda Oğuzhan Özyakup ve Cengiz Ünder, sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılırken Dorukhan Toköz, Nazım Sangare ve Okay Yokuşlu'nun da sakatlıkları da devam ediyor.

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Ozan Tufan, İrfan Can, Hakan Çalhanoğlu, Deniz Türüç, Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun.

Andorra: Josep Gomes, Ildefonso Lima, Moises San Nicolas, Joan Cervos, Max Llovera, Marc Vales, Marc Rebes, Marcio Vieira, Jordi Alaez, Juli Sanchez, Alexandre Martinez.

TÜRKİYE ANDORRA TRT 1 CANLI İZLE