Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. Yılı… Bir çok ünlü isim de Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına selam vererek fotoğraf çektiren Tuğba Özay, fotoğrafın altına; "95. Yılında 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan, ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve özlemle anıyorum" notunu düştü.

İlker Kaleli de Siyah Beyaz bir Atatürk fotoğrafını '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Bilen biliyor, boş konuşanlara takılmayın, bilen biliyor...' notuyla paylaştı.

Demet Akalın ise üzerinde '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun' yazısı bulunan ve bir konserinde Türk Bayrağı sallarken çekilmiş fotoğrafı paylaştı.

Ünlü futbolcu Caner Erkin ise, Milli takım formasıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak '30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım' notunu düştü.

Burcu Güneş, konser sırasında çekilmiş bir fotoğrafın üzerine 'Atatürk ile büyüyen çocuksanız masallardaki kahramanlara ihtiyaç duymazsınız' yazdı. Ve bu fotoğrafın altında ise '30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun! Bu topraklar için canlarını veren aziz şehitlerimize, gazilerimize, rahmet ve minnetle.. Önce O inandı. Sonra bir millet inandı. 'Zafer' işte o zaman kazanıldı!' notunu paylaştı.

Ayşe Hatun Önal, herhangi bir yazı yazmazken, sadece kalpaklı bir Atatürk fotoğrafı paylaştı.

Ebru Şallı ise oğlunun Türk Bayrağı ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak '30 Agustos Zafer Bayramımız kutlu, mutlu olsun! İzindeyiz Atam ' paylaşımında bulundu.

Özlem Yıldız ise; 'Bize bu zaferi armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı,minnet ve şükranla anıyoruz... ' mesajına yer verdi.

30 Ağustos mesajı paylaşanlardan biri ise Seranay Sarıkaya oldu. Seranay Sarıkaya, paylaştığı Atatürk fotoğrafının altına; '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun' yazdı.

Nurgül Yeşilçay'da paylaştığı kalpaklı Atatürk fotoğrafının altına '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun' notunu düştü.

Kalpaklı Atatürk fotoğrafı paylaşanlardan bir diğer ise Hülya Avşar oldu. Avşar, fotoğrafın altına; '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun' mesajını yazdı.