Dilan Polat yardımcısı Şule neden ayrıldı? Şule'nin işten ayrılma sebebi nedir? Dilan Polat yardımcısı Şule neden ayrıldı? Şule'nin işten ayrılma sebebi nedir?

-Yonca Lodi
"Ah Yaşar ya... İnanmak o kadar güç ki mekanın cennet olsun".

-Banu Zorlu
"Nurlar içinde yat... Sözün bittiği yer".

-Kibariye
"Yaşarım benim... Sen daha bana 10 gün önce klip çekeceğiz dememiş miydin...".

-Murat Boz
"Üzüntüm çok büyük. Nurlar içinde yat güzel insan".

-Özcan Deniz
"Hayat dolu insanların nefesinin kesilmesi... Çok üzüldüm çok".

-Tarkan
"Ateş oldun düştün yüreğime Yaşarım".

-Mustafa Sandal
"Ah be Yaşarım... İşte bu çok zamansız çok erken oldu".

-Hadise
"Yaşar Gaga. Çok üzgünüm."

Birçok resmi Twitter hesabından paylaşımlar sel gibi yağdı. Yaşar Gaga'nın ölümüyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken sevenlerini yasa boğan ölüm nedeninin ne olduğu yapılan otopsi incelemesinin ardından netlik kazanacak.

Ünlülerin Yaşar Gaga'sı

Ünlüler dünyasının hemen hemen hepsiyle çalışmıştı. En çok çalıştığı isimlerin arasında Tarkan, Mustafa Sandal gibi isimler geliyordu. Bunun dışında arabesk dünyasından pop dünyasına kadar tüm ünlülerin de çalıştığı ünlülerin Yaşar Gaga'sı olarak biliniyordu. Kendine has duruşu ve yaratıcı haliyle sürekli müzik anlayışını ve sahne dünyasını şekillendiren bir menajer olarak aniden ölümü tüm sevenlerini şoke etti. Bunun üzerine paylaşım yağmuruna tutulan Yaşar Gaga, ünlüler dünyasının menajerlik konusunda kendisinden aldığı birçok teknik yardımın yerinin doldurulamayacağını belirten duygu ve düşüncelerine yer verildi. Yaşar Gaga'ya öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreni sonrasında milyonlar veda etti.