Selfie çektirmenin bazen suyunu çıkarabiliyoruz. Her an, her yerde, her durumda selfie çektirme yarışında olan insanlar var. Bu selfie çektirme çılgınlığı o kadar abartılıyor ki, artık cenazelerde bile insanlar selfie çektirmek için bir biri ile yarışır hale geldi.

Eski sevgilisi olduğu iddia edilen iş kadını Filiz Aker tarafından Beşiktaş'ta bir otel odasında sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenaze namazı kılındığı sırada da benzer bir durum vardı. Cenaze törenine katılan vatandaşlar selfie telaşı içine girdiler. Kimisi Vatan Şaşmaz'ın tabutuyla selfie çekilme derdindeyken, kimisi de cenaze törenine katılan ünlü isimler ile selfie çekilme telaşındaydı.

Selfie çılgınlığına kendini kaptırmış olan bu kişilere cenaze töreni sırasında tepki vardı. Üsküdar Güzeltepe Birlik Camii'nde yapılan cenaze töreninde selfie çektirmek isteyen vatandaşlara, Vatan Şaşmaz'ın ailesi ve arkadaşları tarafından tepki gösterildi.

Üsküdar Güzeltepe Birlik Camii yapılan cenaze törenine ilgi o kadar fazlaydı ki, adeta izdiham yaşandı. Ancak gelen kalabalığın bir kısmı selfie çektirmek için yarış içerisindeyken, bazıları da olayı sadece film izler gibi izledi…

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Harun Kolçak'ın cenaze töreninde de benzer bir durum yaşanmıştı. Vatandaşlar Harun Kolçak'ın cenaze töreninde de selfie çekebilmek için bir biri ile yarışmıştı. Selfie çektirmek isteyenlere orada da tepki gösterilmişti.

Selfie çektirme işini bazen çok abartıyoruz. Olur olmadık yerlerde selfie çektirmenin peşine düşünüyoruz. Hatta dünya da bir çok örnek var ki, selfie çektirirken ölenler bile oldu.

Bakalım ileriki günlerde selfie çılgınlığı daha ne kadar ileri gidecek…