Geçtiğimiz haftalarda Filiz Aker tarafından Beşiktaş'taki bir otel odasında sırtından 4 kurşun ile vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz günlerce gündemin bir numaralı konusu olmuştu.

Merak edilen sorulardan biri de Vatan Şaşmaz'ın sanat danışmanı olduğu 'Kazasız kul olmaz' projesinde, Vatan Şaşmaz'ın yerine hangi isimin getirileceği idi…

Bu soru cevabını ararken, 'Kazasız kul olmaz' projesinin sanat danışmanlığına Yonca Evcimik'in getirildiği duyurulmuştu.

Basında 'Vatan Şaşmaz'ın yerine Yonca Evcimik getirildi' başlığı ile haber olan bu duruma Yonca Evcimik'ten açıklama geldi.

Yonca Evcimik 'Kazasız kul olmaz' projesinin sanat danışmanlığı görevine getirildiğini doğrularken, Vatan Şaşmaz'ın yerine getirildiğini yalanladı.

53 yaşındaki Yonca Evcimik, bir arkadaşıyla birlikte İstanbul Bebek'te bulunan Lucca isimli bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mekan çıkışında görüntülenen Yonca Evcimik'e, 'Kazasız kul olmaz' projesinde Vatan Şaşmaz'ın yerine getirildiği haberlerinin doğru olup olmadığının sorulması üzerine açıklama yapan Yonca Evcimik "Vatan konusunu hiç açmasak ben o olaya çok üzüldüm. Vatan'ı çok severdim" diye konuştu.

'Kazasız kul olmaz' projesinin Sanat Danışmanlığı görevine Vatan Şaşmaz'ın yerine getirilmediğini belirten Yonca Evcimik; "Biz zaten daha öncesinde bu proje için görüşmeler yapıyorduk. Vatan'ın yerine olduğum doğru değil var olan bir şeye, o yaşanan vahim olay denk geldi sadece." Dedi.

Yonca Evcimik bu açıklama ile 'Kazasız kul olmaz' projesinin sanat danışmanlığına getirildiğini doğrulamış ama Vatan Şaşmaz'ın yerine getirildiğini yalanlamış oldu.