Emekli Maaşlarında Güncelleme, AK Parti Açıkladı Emekli Maaşlarında Güncelleme, AK Parti Açıkladı

Vedat Milor'un İlginç Cevabı

Vedat Milor, birçok restorana giderek, çeşitli yemekleri tadıp, bu yemeklerin üzerinde yaptığı eleştiriler ile tanınıyor. Birçok kimsenin keyifle takip ettiği Vedat Milor, başarılı bir gurme ve yemek seçimleri de oldukça lezzetli. Durum böyle olduğu için Vedat Milor ile yapılan bir röportajda kendisine en sevdiği yemeklerin sorulması da kaçınılmaz oluyor. Yapılan röportajda kendisine sorulan tüm soruları samimiyeti ile yanıtlayan ünlü gurme, en sevdiği tatlının ne olduğunun sorulması üzerinde ilginç ve beklenmeyen bir cevap verdi. Bu soruyu "en sevdiğim tatlı eşimin dudağı" şeklinde yanıtlayan Vedat Milor, verdiği bu cevapla, eşine olan sevgisini de bir kez daha ifade etmiş oldu.

Vedat Milor'dan Samimi Açıklamalar

Vedat Milor, gerek sosyal medyada gerekse televizyon programları sayesinde oldukça tanınan ve sevilen bir isim. Kendisi ile yapılan röportajda soyadının nereden geldiğinden, 20 günlük bir süt kuzusunu yemesinin doğru olup olmadığına kadar pek çok soruyu yanıtladı. Veganlara karşı bir sempati duyduğunu da belirten ünlü isim, İspanya'nın bir bölgesinde 20 günlük kuzuların eti için beslendiğini belirterek, kendisi yese de yemese de bu kuzuların zaten kesildiğini söyledi.

Yaşamı boyunca birçok ünlü restorana giden ve dünyanın birçok yerinde çeşitli yemeklerin tadına bakan Vedat Milor, eşi Linda Milor ile yaşadığı büyük aşkla da zaman zaman gündeme geliyor. Vedat Milor'un en sevdiği tatlının eşinin dudağı olduğunu söylemesi üzerine, dikkatler bir kez daha bu büyük aşka yöneldi. Ünlü gurme, yeni lezzetler keşfetmek ve bunları tanıtmak için seyahatler yapmaya devam edeceğini belirtiyor.