Otonom Araç Teknolojileri ve Güvenli Sürüş Otonom Araç Teknolojileri ve Güvenli Sürüş

Akıllı telefonlar ile birlikte hayatımıza giren en iyi uygulamalardan biri olan Whatsapp, hayatımızı kolaylaştırmamıza yardımcı oluyor.

Bir belge, fotoğraf, video veya dosyayı birine göndermemiz gerektiğinde, ilk başvurduğumuz yerlerin başında whatsapp geliyor. Whatsapp uygulaması ile istediğimiz kişiye istediğimiz kadar fotoğraf, video, belge ve dosya gönderebiliyoruz.

Whatsapp üzerinden görüntülü veya sesli arama yapabilmekte whatsapp'ı oldukça cazip kılan bir diğer özellik.

Whatsapp üzerinden ücretsiz bir şekilde mesajlaşabiliyor olmayı zaten saymaya bile gerek yok…

Diyelim bir tanıdığımızın yanına gitmemiz lazım, size bulunduğu yeri söyledi ama siz o adresin nerede olduğunu bilmiyorsunuz. Hemen tanıdığınız kişiden konum göndermesini isteyerek, onun bulunduğu yere kolaylıkla gidebilirsiniz.

Tüm bu kolaylıkların yanı sıra, en büyük sorunlardan birisi de whatsapp'ta mesajlaşmaların kolay bir şekilde silinemiyor olmasıydı. Yazışmaları silmek için, her yazıştığınız kişiyle olan yazışmalarınızı ayrı ayrı silmeniz gerekiyordu. Şimdi whatsapp bu durum ile ilgili yeni bir güncelleme yaptı.

Pek çok kullanıcının canını sıkan WhatsApp'tan yapılan paylaşımların telefonun hafızasında yer tutması sorunu yakın bir zamanda ortadan kalkacak.

WhatsApp istediğiniz mesajları tutarak, belirli standarttaki mesajları tek bir seferde silmenize imkan veren özelliği ile platformu kullanan kişilerin alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanıyor.

Bu güncelleme şimdilik sadece android işletim sistemli akıllı telefonlarda aktif olacak. Ancak ilerleyen günlerde aynı özelliğin İPhone akıllı telefonlarına da gelmesi bekleniyor.