Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesi doğrultusunda yurdun genelinde yağış görüleceği ifade edildi. Ülke genelinde hava durumunun parçalı ve az bulutlu olarak kendini göstereceği dile getirilirken, iç ve doğu kesimlerde sabah saatlerinde ve gece saatlerinde puslu hava bekleniyor. Yine bahsi geçen bölgelerde sabah saatlerinde don olaylarının ve buzlanmanın kendisini göstereceği dile getiriliyor.

Meteoroloji tarafından duyurulan son değerlendirmeler kapsamında, bu hafta Çarşamba günü itibariyle yurdun büyük çoğunluğunda yağış beklendiği ifade edilirken, Perşembe günü ise yurdun tümünü yağışın etkisi altına alacağı aktarılıyor.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara bölgesinde, Ege bölgesinde, Akdeniz bölgesinde, İç Anadolu bölgesinde ve Batı Karadeniz'de parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olacağı öngörülürken, sabah ve gece saatlerinde ara ara pus ve sis olaylarının yaşanacağı kaydediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde parçalı ve az bulutlu havanın kendini göstereceği dile getirilirken, Doğu Anadolu bölgesinde ise sabah ve gece saatlerinde ara ara sis ve pusla birlikte don ve buzlanma olayları görülebileceği belirtiliyor.