Galatasaray'ın yeni transferlerinden Emre Mor, kendisine attığı mesajları ifşa eden fenomen Yağmur Taktaş canlı yayında her şeyi anlattı.

İspanya'nın Celta Vigo takımından Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Emre Mor, 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş'ı sosyal medyada yakın markaja aldı. Taktaş, kendisine birden fazla mesaj gönderen futbolcuyu Instagram hesabından ifşa etti. Bugün canlı yayına katılan Taktaş, herkesin reklama ihtiyacının olduğunu söyleyerek Mor ile arasında geçenleri anlattı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla 270 bin aboneye ulaşan Taktaş, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Futbolcuyla yaşadıklarını anlatan Yağmur Taktaş şunları söyledi: "Emre Mor iyi bir futbolcu 2 milyon takipçisi var. Bana ilk mesajı o attı, daha önce de konuştuğumuzu söyledi ama ben onları hatırlamıyorum. Emre ile bir araya geldim. Bana ilk önce evinde görüşme teklif etti. Ben de 'Hayır Bebek'teyim Bebek'e gelebilirsin orada tanışabiliriz' dedim. O gün buluşmadık ama daha sonra bir araya geldik.

Tarkan, Yeni Albümle Sevenlerini Heyecanlandırıyor Tarkan, Yeni Albümle Sevenlerini Heyecanlandırıyor

Emre benden yaşça küçük. Ben küçük erkeklerden hoşlanmıyorum, benim tarzım değil. Ben 23 yaşındayım bana bir şeyler öğretebilecek insanlarla görüşmeyi seviyorum. Daha sonra bana mesajlar atmaya devam etti. Ben görüşmedim.Emre ile şu an görüşmek istesem zaten görüşürüm. Aramızda bir iletişim kopukluğu oldu. Şu an bu olaylar olmasına rağmen ben görüşmek istesem Emre yine benimle görüşmek ister."