Eski manken ve oyuncu Yasar Alptekin'in FETÖ'cü olduğu iddiaları sosyal medyada yayılmaya devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları eskiden terör örgütüne üye olduğunu itiraf eden Alptekin ile ilgili savcıları resmen göreve çağırdı.

Eski manken Yaşar Alptekin, Hürriyet'e verdiği röportajda eskiden Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olduğunu resmen itiraf etti. Yaşar Alptekin, 'Ben de FETÖ'cüydüm. 2004-2008 arası onlarlaydım' diyen Alptekin, Türkiye'nin yüzde 70'inin kandırıldığını öne sürdü.

2008'de ihtiyacı olan iki çocuk için Cemaat'ten zekat mahiyetinde burs rica ettiğini anlatan eski manken, 'Para yoksa okutmayız' cevabını aldığını belirterek, 'Böyle Müslümanlık olur mu?' dedim ve ayrıldım. O sırada bir Allah dostuyla tanıştım. 'Ben Adıyaman'a Menzil Cemaati'ne gidiyorum. Sen de gel' dedi. Şimdi o Cemaat'le birlikteyim' dedi

Yıllardır devlette kadrolaşan ve ardından 15 Temmuz'da halka silah sıkan, 249 kişiyi şehit eden FETÖ'nün yerine bir başka tarikatın ikame edilmesi son günlerde gündemde ve tepki çekiyor.