Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım yine bombaladı. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk olan Yeşim Salkım, eski eşi Hakan Uzan'ın kendisini Gülben Ergen ile aldattığını öne sürdü. Stüdyoda Gülben Ergen'i bombalayan Yeşim Salkım, Hakan Uzan'ın kendisine Gülben Ergen ihanetini söylediğini iddia etti.

gulben2

Gülben Ergen hakkında canlı yayında şok iddialar öne süren Yeşim Salkım, o yıllarda çok konuşulan kaset olayını yeniden gündeme getirdi. Reha Muhtar'a bağlandığını ifade eden Salkım, "Ona kasetini sorun dedim. Osman Yağmurdereli, Kadir İnanır ve herkesin bildiği kaseti. O dönem o kasetten 3 tane varmış bir tanesi de eski eşim Hakan Uzan'da bulunuyordu, ben ve oradaki herkes o kaseti izledi" dedi.

yesim

"ŞU KADARINI SÖYLÜYORUM BİLDİĞİMİ BİL"

Gülben Ergen'in eski sevgilisi Tolga Duğles ise bir araya geldiğini ve kahve içtiğini söyleyen Yeşim Salkım, masada konuştuklarını şu ifadelerle anlattı: "Tolga Duğles ile bir ay önce buluştuk, kahve içtik. Ben her şeyi biliyorum ama söyleyemeceğim bazı konular var. Şu kadarını söyleyim, bildiğimi bil Gülben Ergen! Nerede ev kiraladığını, burada nerede yaşadığını da biliyorum Tolga'nın. Kızının senin hakkında ne düşündüğünü de biliyorum." diyerek Gülben Ergen'i köşeye sıkıştırdı.

yesim2

"18 YIL ÖNCE NE SÖYLEDİYSEM O"

Gülben Ergen nedeniyle çok acı çektiğini belirten Yeşim Salkım, canlı yayında hayli öfkeliydi. "Ben kendi derdimdeyim" diyen ünlü şarkıcı "18 yıl önce söylediklerimin kelime kelime arkasındayım. Ben bu yoldan vazgeçmicem. Gülben Ergen ben çok acı çektim bari bu sefer sen akıllan başka kadınlar acı çekmesin. Erkek kardeşini ve babasını kaybetmiş. Çok zor bir hayatı olmuş. Çok açlık çekmiş bir kadın Gülben Ergen. Ben böyle bir kadının daha merhametli olmasını beklerdim." dedi.