Acun Medya'nın yapımcılığını yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışma programının yeni sezonu başlıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

TV 8 ekranlarında yayınlanan fragmanda Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışma programının jüri üyelerinde bir değişiklik gözlerden kaçmadı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye programı ilk başladığı sezonda jüri koltuğunda Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran oturuyordu. Daha sonraki sezonlarda Yetenek Sizsiniz jüri koltuğunda sürekli değişiklikler yapıldı ama bu değişiklikler bir türlü tutmadı. Jüri koltuğundan bir ara Hülya Avşar ayrıldı, Ali Taran Ayrıldı ve Acun Ilıcalı da ayrıldı. Farklı zamanlarda meydana gelen bu ayrılıkların yerine yine farklı zamanlarda, Sergen Yalçın, Eser Yenenler, Murat Boz, Özgü Namal ve Seda Bakan getirildi.

Yapılan bu jüri değişiklikleri hiçbir zaman tutmadı. Bunun farkına varan Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Türkiye programında bir jüri değişikliğine daha gitti.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni sezon ilk bölüm fragmanında, Ali Taran, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'nın jüri koltuğunda oturduğu görülüyor. Yani bu değişiklik ile Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz Türkiye programının ilk sezonundaki jüriye geri döndüğü görülüyor. Geçen sene jüri koltuğunda yer alan Eser Yenenler ise bu sezon yer almayacak.