Yıldız Tilbe'nin intihar ettiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak ünlü sanatçı kısa sürede bu iddiaları tamamen yalanladı. Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı üzerinden kendisi hakkında çıkan iddiaları sert bir dille eleştirdi.

Müzik Festivallerinde Kültürlerarası Buluşma Müzik Festivallerinde Kültürlerarası Buluşma

Eda Sönmez imzalı haber Yıldız Tilbe tarafından bizzat yalanlandı. Haberde, ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin dün akşam ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği iddia edilirken haber kısa süre içerisinde fos çıktı.

İddialara göre Tilbe'nin platonik aşkı Ali İşitmez, ünlü şarkıcının yakınlarını arayıp, "Yıldız'ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum" dedi. Bu ifadeler üzerine de, Tilbe'nin intihar ettiği şeklinde kurgu bir haber yapıldı.

Yıldız Tilbe'nin, intihara teşebbüs ettiği iddia edilen saatlerde ve sonrasında Twitter hesabından paylaşım yapması, kafaları iyice karıştırdı. Haberin yayınlanmasından sonra kısa süresonra da, başta Armağan Çağlayan olmak üzere, Yıldız Tilbe'ye yakın isimler intihar haberini kesin bir dille yalanladı.

İntihar haberi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Kısa süre sonra da Tilbe'den beklenen açıklama geldi.

Yıldız Tilbe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddianın asılsız olduğunu belirterek "Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum. Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve haberin yalan içeriği için avukatım hukuki yollara başvuracaktır" dedi.