Zalim İstanbul 11.Bölüm izle. Zalim İstanbul 11.Bölüm ile Kanal D'de. Zalim İstanbul 11.Bölüm full izle linki tek parça halinde burada.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ile Mine Tugay'ın oynadığı Zalim İstanbul dizisi 11. bölüm ile 16 Eylül 2019 Pazartesi akşamında saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak. Zalim İstanbul son bölümünde; Cemre gözaltındadır. Cemre'nin Nedim'i öldürdüğü haberler sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderilir.

ZALİM İSTANBUL 11.BÖLÜM ÖZETİ

Cenk'in Cemre ile beklenmedik karşılaşması kaçma kovalamacaya dönüşür. Cemre, Cenk'e asla güvenmez, ne niyetle orada olduğuna inanmaz ve sert bir yüzleşmenin ardından onu atlatmayı başarıp pansiyona döner. Nedim, onu tanıyan pansiyoncudan korkmuş, Cemre'yi uyarmaya çalışır fakat Cemre, Cenk paniğindedir, onu dinlemez, tek derdi hemen o gece oradan kaçmalarıdır.

Agah, Şahin'i bir süredir takiptedir ve şüphelerinde haklı çıkar. Şeniz arkasından iş çevirmektedir. Agah öğrendiklerini sineye çekmez ama önce Nedim'i bulmalıdır. Şeniz de bağlantısı sayesinde Nedim ve Cemre'nin izini bulur. Ancak hesaplamadığı tek şey oğlunun ondan bir adım önde olduğudur.

Seher gözaltında dahi kızından bir haber almak için çırpınırken aldığı haber onu yıkıma götürecektir. Şeniz' in kusursuz sandığı planı Nedim'i, oğlunu ve kendini içine atan bir yangına dönüşecek, üstüne Agah'a karşı savunmasız kalacaktır.

ZALİM İSTANBUL 11.BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE