16-22 Eylül 2019 haftalık burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Burcunuzun hayatınıza neler getirdiğini çok yakından takip etme şansına sahipsiniz. Bunun için mutlaka astroloji konusunda bilgi sahibi de olmanıza gerek yoktur. Haberimizde yer alan 16-22 Eylül 2019 haftalık burç yorumlarını okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

16-22 EYLÜL 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Koç: Uğraşlar: Mars - Neptün Karşıtlığı yüzünden tüm hafta sürecek bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Çok fazla çaba sarf etmenize rağmen elde ettiğiniz sonuçlar hep yetersiz kalıyor. Metin olun!

İlişkiler: Hava elementinde bulunan Venüs ilişkilerinizi daha ölçülü kılıyor. Meselelerin eğrisini doğrusunu düşünmenize, duygusal yaşamınızla ilgili üzerine iyice kafa yorduğunuz kararlar almanıza yardımcı oluyor. Denge dediğin böyle olur!

Boğa: Uğraşlar: İş yerinde biraz daha sakin kalmaya çabalayın: Uranüs kapıları çarpıp çıkmanız için sinir katsayınızı artırıyor. Ama siz yine de metanetinizi koruyup, Satürn'ün yapıcı tavsiyelerine uyuyor ve çıkarlarınıza uygun hareket ediyorsunuz.

İlişkiler: Özel yaşamınızda bugünlere pek bir çapkınsınız. Venüs sayesinde cazibeniz ve sıcakkanlı yönünüz baskın hale geliyor. Herkes sizin yanınızda olmaktan keyif alıyor, insanları ağırlamakta ustasınız. Zarafetiniz baştan çıkarıyor.

İkizler: Uğraşlar: Biraz kaybolmuş bir haldesiniz. İşiniz öngördüğünüzden daha çok vaktinizi alıyor, ki bu durum da gündelik yaşamınızı yeniden düzenlemenizi zorunlu kılıyor. Bu konuda özellikle hafta ortasında Satürn'ün desteğine güvenebilirsiniz.

İlişkiler: Venüs dikkatini hayatın zevklerine yoğunlaştırıyor. Kişisel bakım, alışveriş ve insanlarla keyifli vakit geçirme söz konusu olduğunda en ufak fırsatı bile kaçırmıyorsunuz.

Kadınların Kaş Bakımında Dikkat Etmesi Gerekenler Kadınların Kaş Bakımında Dikkat Etmesi Gerekenler

Yengeç: Uğraşlar: Zamanınızın önemli bir kısmını harcamanıza sebep olan işle ilgili bazı tartışmalara rağmen, Mars sayesinde çoğunlukla istediğinizi elde ediyorsunuz: Tabi bazen zor kullanmak gerekse bile!

İlişkiler: Aile ilişkileriniz fazlasıyla zamanınızı alıyor ve bu sebeple partnerinizle ilişkiniz kimi zaman romantik bir birliktelikten çok sıkı bir ekip çalışmasını andırıyor. Biraz sabredin, işler yakında yoluna girecektir.

Aslan: Uğraşlar: Venüs ve Merkür iş hayatınıza çeki düzen vermeniz için yeni profesyonel ilişkiler inşa etmenize yardımcı oluyor. Bu duruma şükretmeniz gerek zira bu hafta sonu finansal durumunuzla ilgili kötü bir haber ne yazık ki sizi bekliyor!

İlişkiler: Bu aralar partnerinizle 'çifte kumrular' gibi olduğunuz söylenemez ama yine de birlikte zaman geçirip güzel anılar paylaşıyorsunuz. Bekarsanız, yapacağınız yeni bir aktivite, sizi tatmin edecek bir ilişkinin ortaya çıkmasına vesile olabilir.

Başak: Uğraşlar: Güneş, Mars ve çarşamba gününden itibaren de Satürn sizin tarafınızda olacak. Birazcık da olsa bitmez tükenmez kaygılarınızı unutup kişiliğinizi daha net bir biçimde ortaya koyabilmenin tadını çıkarıyorsunuz.

İlişkiler: Aşk hayatınızın ne durumda olduğunu pek bilmiyorsunuz ama bu konu hakkında düşündüğünüz de söylenemez zira daha çok pratik ve profesyonel yaşamınıza odaklanmış durumdasınız. Dolayısıyla partneriniz de sizden birazcık uzaklaşabilir…

Terazi: Uğraşlar: Enerjiniz yok; haliyle de bazı planlarınızla ilgili kötü başlangıçlar yapıyorsunuz. Neyse ki etrafa yaydığınız pozitif enerji, gülümsemeniz ve toplum içindeki rahat tavırlarınız sayesinde çevrenizden destek alıyorsunuz.

İlişkiler: Venüs ve Merkür etkisiyle dışarı çıkmak, insanlarla bir arada olmak, havadan sudan konuşmak isteğiyle doluyorsunuz. Özellikle de yaşamınızı karmaşık hale getirmekten kaçınıyorsunuz. Şimdi rahat olma zamanı!

Akrep: Uğraşlar: Son günlerde yaratıcı kapasitelerinizi öne çıkarıyorsunuz. Kimi zaman 'verim' üzerine düşünmek sizi boğuyor, finansal yükümlülüklerinizi dikkate almakta zorluk çekiyorsunuz.

İlişkiler: Venüs'ün konumu size yardımcı olmaya uygun değil ve Uranüs de aşk hayatınızı karmaşık hale getirmeye devam ediyor. Bu günlerde daha canlı bir hal alan arkadaşlık ilişkilerinize odaklanın. Bir grup projesi fikri sizi heyecanlandırabilir.

Yay: Uğraşlar: İşlerinize odaklanın! Bu hafta sonu, insanların güveninizi kötüye kullanmalarına karşı dikkatli olun. Jüpiter ve Neptün Karesi etkisi altındaki ayartmalara karşı koymak oldukça zor!

İlişkiler: Pazartesi günü Ay ve Jüpiter kişisel ve duygusal anlamda sizi besliyor. Etrafınıza yalnızca dinginlik ve huzur hakim. Salı ve çarşamba eski arkadaşlarınızla yeniden buluşabilirsiniz. Mesajlarınızı kontrol etmeyi ihmal etmeyin!

Oğlak: Uğraşlar: Çarşamba gününden itibaren, son aylarda kariyerinizi geliştirmek için gösterdiğiniz çabaların Satürn'ün Oğlak burcunda Direkt konuma gelmesiyle somut bir hal aldığını hissediyorsunuz.

İlişkiler: Kafanızdaki sayısız endişe kendinizi aşk hayatına adamanızı engelliyor. Buna rağmen, eğer ilişkiniz yoksa Plüton ve Güneş'in bahşettiği cazibe sayesinde birçok şeyi değiştirmeniz mümkün.

Kova: Uğraşlar: Bu çarşamba Satürn üstünüzden büyük bir yükü kaldırıyor. Tam cesaretinizi yitirdiğiniz anda uzun zamandır problem yaratan bir durum çözüme kavuşuyor. Bu yüzden mücadeleye her daim hazır olun!

İlişkiler: Merkür ve Venüs sayesinde insanlara varlığınızı daha rahat bir biçimde hissettiriyorsunuz. Yeniden kazandığınız özgüven sayesinde duygusal anlamda riskler almaya dahi hazırsınız! Başarısızlık korkusu duymadan kalbinizi başkalarına açmaya cesaret ediyorsunuz.

Balık: Uğraşlar: Bu hafta sonu, iş konusunda güven vermeyen insanların sizi etkilemesine izin vermeyin. Jüpiter ve Neptün açık görüşlüğünüzü yitirmenize ve canınızın sıkılmasına yol açabilir.

İlişkiler: Mars ve Plüton mantığınız ve duygularınız arasında bir seçim yapmanızı talep ediyor ve eğer partneriniz bir kriz dönemi geçiriyorsa, ona verebileceğiniz en iyi tavsiye beklemek ve sabretmek olacaktır; olayların gelişine göre hareket etmek değil!