Milli Piyango İdaresi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Çekilişi için bekleyiş sürüyor. Biletlerini günler öncesinden alan vatandaşlar MPİ çekilişi için ekran başında sonuçları bekliyor. Milli Piyango İdaresi 29 Ekim çekilişi bu akşam Ankara'da gerçekleştirilecek.

Milli Piyango çekilişi için heyecan dorukta. 29 Ekim 2018 Milli Piyango özel çekilişi bu akşam yapılacak. Büyük ikramiye hangi bilete çıkacak merak konusu.

MİLLİ PİYANGO 29 EKİM ÖZEL ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI

MİLLİ PİYANGO BİLETİ ALIRKEN BUNLARA DİKKAT EDİN

Milli Piyango İdaresi bayilik ruhsatını (gezici bayilerde yaka kartı) taşıyan ve istenildiğinde ibraz eden kişilerden satın alınması gerekir.

Biletin arkasında bayi satış mührü bulunmalıdır. Pürüzsüz veya kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.

Ünlü'nün Kalp Sorunu Devam Ediyor Ünlü'nün Kalp Sorunu Devam Ediyor

Biletin sol alt bölümde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu hissedilmelidir.

Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli MP amblemli filigranı vardır.

Ultraviyole (UV) ışıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan ve kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar (3mm.) bulunmaktadır.

18 Yaşından küçük olanlar bilet satın alamazlar. Kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYEYLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER

Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır.

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.