Afili Aşk 16. bölüm izle! Afili Aşk 16. bölüm ne zaman yayınlanacak? Afili Aşk 16. bölüm izle linki Kanal D'de.

Afili Aşk dizisinin 16. bölümü merakla bekleniyor. Afili Aşk 15. bölümü son olarak geçen hafta 25 Eylül Çarşamba gününde yayına girmişti. 16. bölüm ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

AFİLİ AŞK 16. BÖLÜM NE ZAMAN?

AFİLİ AŞK. 7. bölümü ile 2 Ekim Çarşamba günü Kanal D ekranlarında olacak. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk'in oynadığı Afili Aşk dizisinin son bölümünde; yaşananlar karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Volkan, Kerem ile Ayşe'den yardım istiyor. Muhsin'in hafızası yavaş yavaş kendine düzelirken olay gününde yaşananlar aklına geliyor.

AFİLİ AŞK 16. BÖLÜM ÖZETİ

Yiğiter ailesini ayrılık rüzgarı vurmaya başlamıştır. Muhsin'in boşanma isteği sonrasında şok yaşayan Kerem ile Ayşe, bu problemi çözmeye çalışmak isterken henüz habersiz olan Yelda'nın aklında ise Muhsin'in kendisini aldattığı vardır. Kerem ile Ayşe bu konuda tamamen olumsuz düşünürken gerçeği öğrenmek isterler. Ancak onları bir sürpriz beklemektedir.

Kerem ile Ayşe, Muhsin'in ayrılık kararı sonrasında bu durumdan kendilerini sorumlu tutarlar. Yaşanan bu hadise Kerem ile Ayşe'yi birbirlerine daha da çok bağlar. Ancak eline büyük bir koz geçen Ceyda bir kez daha Ayşe'yi köşeye sıkıştıracaktır. Ayşe de artık bir seçim yapmak zorunda kalır.

AFİLİ AŞK 16. BÖLÜM İZLE