SANATÇI ALARA KURU YENİ ALBÜMÜNE İLİŞKİN KONUŞTU:

Çocukluğumdan beri hep içimde bir ukde kalmış olan müziğe nihayet, üniversite tahsilimi tamamlamam sonrasında, ailem ile de istişare ederek adım atmaya karar verdim.

Bu yola sevgili çok değer verdiğim Kadir Balık ve Ahmet Çalboğa abilerim ile paylaşıp onların desteklerini istedim ve sonucunda klip çalışmalarına başladık. Klibimde sevgili başarılı oyuncu Wilma Elles ve Burak Bozdağ abim eşlik ettiler.

WhatsApp Image 2021-03-24 at 00.24.17 (1)

Çok güzel insanlar emeklerine ve tabiki Wilma hanım Burak beye teşekkürler. Hayalim çocukluğumdan beri şarkıları ile büyüdüğüm idolüm Ebru Gündeş gibi işinde başarılı sanatçılar ile şarkılara anlamlar katarak bu yolda devam etmek, aslen Mimar olduğum ama hayalimin hep bir yerlerde kalmasını istemediğim için bu yola atıldım.

Şarkıcı olmaktan ziyade, sanatçı olmak ve insanlarımızın ruhuna müzik sanatı ile olumlu yönde hitap etmek ve yapabilirsem neşelerine neşe katmak en büyük hedeflerim olacaktır. Bu hedefimi gerçekleştirme yolunda, profesyonel bir kadro ile yola çıkıp, müzik ile gençliğe hitap edebilirsem bu benim en büyük maddi ve manevi kazancım olacaktır.

WhatsApp Image 2021-03-24 at 00.24.16

Sevgili yapımcım Fatih Aksoylu, Aranjör Mustafa Arapoğlu ve Klip Yönetmenim Enes Bilal Taşçı'ya çok ama çok teşekkür ederim.

Beni bu yolda hiç yanlız bırakmayan başımın tacı Kadir Balık en büyük teşekkürüm ona.

WhatsApp Image 2021-03-24 at 00.24.17

WhatsApp Image 2021-03-24 at 00.24.17 (2)