Yayın Koordinatörümüz Kadir Balık ile bir söyleşi gerçekleştiren Alara Kuru, çocukluk hayalini gerçekleştiren eşinin yanı sıra emeği geçen herkese teşekkür etti.

"Çocukluğumdan beri hep içimde bir ukde kalmış olan müziğe nihayet, üniversite tahsilimi tamamlamam sonrasında, ailem ile de istişare ederek adım atmaya karar verdim. Bu yola sevgili çok değer verdiğim Kadir Balık ve Ahmet Çalboğa abilerim ile paylaşıp onların desteklerini istedim. Sonucunda klip çalışmalarına başladık.

Klibimde sevgili başarılı oyuncu Wilma Elles ve Burak Bozdağ abim eşlik ettiler. Hayalim çocukluğumdan beri şarkıları ile büyüdüğüm idolüm Ebru Gündeş gibi işinde başarılı sanatçılar ile şarkılara anlamlar katarak bu yolda devam etmek, aslında Mimar olduğum ama hayalimin bir yerlerde kalmasını istemediğim için bu yola atıldım. Şarkıcı olmaktan ziyade, sanatçı olmak ve insanlarımızın ruhuna müzik sanatı ile olumlu yönde hitap etmek ve yapabilirsem neşelerine neşe katmak en büyük hedeflerim olacaktır. Bu hedefimi gerçekleştirme yolunda, profesyonel bir kadro ile yola çıkıp, müzik ile gençliğe hitap edebilirsem bu benim en büyük kazancım olucak. Sevgili yapımcım Fatih Aksoylu, Aranjör Mustafa Arapoğlu Klip Yönetmenim Enes Bilal Taşçı Radyo PR'ım İbrahim Elden ve tüm radyocu arkadaşlarıma abilerime çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı Aynı zamanda basın mensuplarına çok teşekkür ederim. Klibimin yayınlanmadına gelirsek eğer 2 Nisan Cuma günü klibim yayınlanıcaktı ve ben perşembe gecesi hiç uyuyamamılştım, acaba begenilicekmi yorumlar ne olucak diye çok tedirgindim ama Allaha şükür ilk günden 100 bine ulaştı klibimiz ve gelen yorumlarda bi o kadar müthiş oldu. Çok değerli Medya 24 ailesine İlker Karaca Bey'e ve sevgili eşi Mine Karaca'ya çok teşekkür ederim. Beni bu yolda hiç yanlız bırakmayan başımın tacı Kadir Balık en büyük teşekkürüm ona bütün heyecanımı ve tedirginliğimi bana olan desteğiyle hafifletmesi benim için çok önemliydi. İyi ki yollarımız kesişti diyebilirim :)"

Bizler de Medya24 ailesi olarak kendilerine başarılarının devamını diliyoruz.