RTÜK tarafından izdivaç programlarının yasaklanmasının ardından format değişikliğine giden Esra Erol'un bugün yayınlanan programında bir skandal ortaya çıktı.

Küçük yaşta evlatlık verilen bir kadın, yıllar sonra öz ailesinin olduğu mahalleye taşındıklarını ve burada birine aşık olduğunu, aşık olduğu kişinin ise öz ağabeyi olduğunu açıkladı.

Nikaha 1 hafta kala durumun ortaya çıktığını belirten kadının anlattıkları stüdyoda adeta şok etkisi yarattı.

ATV ekranlarından yayınlanan Esra Erol'un programına telefonla bağlanan Ayşe isimli bir vatandaş yaptığı açıklama da; "Annem doğum yaktıktan sonra durumları iyi olmadığı için beni başkasına evlatlık veriyor. 5 yaşındayken evlatlık verildiğim aile, öz annemin bulunduğu mahalleye taşınıyor. Okuldayken birinden hoşlandım. Ardından konuşmaya başladık. Anneme söyledim, tanışmak istedi. Gördükten sonra 'kesinlikle olmaz' dedi. O günden sonra bana karşı çok değişti. Odaya falan kitlemeye başladı. Ardından beni başkasına vermek istedi. Ben de öz kardeşim olduğunu bilmediğim kişiye kaçtım. Anneannem 'gelinimiz elimi öpsün' diyerek beni çağırmış. Elini öpmeye gittim. Beni görünce tanıdı ve bayıldı. Ayıldıktan sonra her şey anlattı. Aşık olduğum ve kaçtığım kişi meğerse ağabeyimmiş." Dedi.