Sağlıklı Yaşam, Su Detoksu ve Toksik Maddelerden Arınma Sağlıklı Yaşam, Su Detoksu ve Toksik Maddelerden Arınma

1963 İsrail doğumlu Gilad Atzmon günümüzde İngiltere'nin ve dünyanın en tanınmış caz müzisyenleri arasında yer alıyor. 'Exile' adlı albümü 2003 yılında BBC tarafından Yılın Caz Albümü seçilen sanatçının kendi grupları dışında birlikte çalıştığı isimler arasında Pink Floyd, Paul McCartney, SineadO'Connor, Robbie Williams gibi müzik efsaneleri var. Sanatının yanı sıra, dünyadaki tanınmış Filistin aktivistlerinden biri olan Gilad Atzmon'ın Filistin sorunu üzerine kaleme aldığı kitapları da bulunuyor.

Konser öncesinde düzenlenecek söyleşide sevenleriyle bir araya gelecek olan sanatçı, aynı zamanda kitaplarını da imzalayacak. Söyleşi sonrası vereceği konserde ise Gilad Atzmon'a davulda Volkan Öktem, piyanoda Serkan Özyılmaz, bas gitarda Alp Ersönmez, gitarda Sarp Maden eşlik edecek.

Gilad Atzmon'ın, 24 Nisan 2018 Salı akşamı saat 18.00'deki söyleşisi herkese açık olarak gerçekleşecek. Atzmon'ın Baba Sahne Savaş Dinçel Salonu'nda saat 21.00'de başlayacak konserinin biletleri ise, babasahne.com'dan ve gişeden temin edilebilir.