Bel ağrılarının çözümü için denenmedik yol bırakılmadığını işaret ederken , teknolojinin gelişmesiyle birlikte modern tıbbın bu ağrılara son verebileceğini unutmamanızı belirtiyor.

OFİSTE BÜTÜN GÜN OTURARAK ÇALIŞANLAR BEL AĞRISINDAN KIVRANIYOR

Özellikle bel ağrıları sebebiyle iş gücünün ve kalitesinin düştüğünü ifade eden uzmanlar, günümüz teknolojisiyle birlikte masa işlerin arttığını ve bununla birlikte de gün boyu hareketsiz oturan kişilerin bel ağrılarından tam anlamıyla kıvrandığının altını çiziyor. Ofiste gün boyu masa başında çalışanların bel ağrılarından kaçamadığını paylaşan uzmanlar, yalnızca masa başı işlerde değil tüm gün ayakta çalışmak zorunda kalan ve kronik bel ağrısı olan kişilerin de çözüm aradığını dile getiriyor.

BEL AĞRILARINDAN KURTULMAK İÇİN DÜZENLİ SPOR ŞART

Bel ağrılarından kurtulabilmek için öncelikle mutlaka spor yapılması gerektiğini kaydeden uzmanlar, sağlıklı beslenmenin de önemli olduğunu kaydediyor. Yapılacak sporların doktor kontrolünde belirlenmesinin bel ağrılarını azaltmakta önemli olduğunu belirten uzmanlar, sporda yapılan en büyük hatanın ağrıları azdırarak spor öncesinden beter edebileceğini açıklıyor.