Trafik cezalarındaki yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Konuyla ilgili haber yapmak için sokağa çıkan Beyaz TV muhabiri Gençay Ünal, 'asabi sürücü' kurbanı oldu. Seyir esnasında cep telefonuyla konuşan bir sürücüyü uyaran Gençay Ünal, sürücüden tekme tokat dayak yedi. Kameralara yansıyan olay, sosyal medyada 'kurgu' olarak yorumlandıç

Beyaz TV muhabiri Gençay Ünal, kameramanı Atilla Özay, yeni trafik cezaları ile ilgili haber yapmak için yollara düştü ancak hiç beklemedikleri bir tepkiye karşılaştılar. Haber ekibi, durdurdukları bir aracın sürücüsünden feci şekilde dayak yediler. O anlar ise kameralara böyle yansıdı...

CEZALAR ARTTI SÜRÜCÜLER ASABİLEŞTİ

Trafik cezalarını arttıran yasanın resmi gazetede yayınlanmasının ardından bu konuyla ilgili haber yapmak isteyen Beyaz TV muhabiri Gençay Ünal, kameramanı Atilla Özay'la birlikte sokağa çıktı.

CEZALARA YAPILAN ZAM ETKİLİ OLMADI

Gençay Ünal, hem telefonla konuşan hem de emniyet kemerini takmayan bir sürücüyü durdurarak resmi gazetede yayınlanan yasayı hatırlattı. Sürücü ise evden yeni çıktığını ve bu yüzden takamadığını söyledi.

'SANA NE?'

Ünal sürücüye bu yaptığının cezası olduğunu söyleyince sürücü, 'sana ne?' diyerek tepki gösterdi. Ardından da aracından inerek muhabire ve kameramana saldırmaya başladı.

TEKME TOKAT SALDIRDI

Haber ekibine tekme ve tokat atmaya başlayan sürücüyü çevredeki diğer vatandaşlar sakinleştirdi. Pes dedirten bu anlar kameraya böyle yansıdı.