İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bir restoranda 04:00 saatleri sırasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 40 yaşındaki Hayri Ör ile ismi bilinmeyen bir kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışmayla başlayan ardından kavgaya dönüşen olayda bıçak çekildi.

İsmi bilinmeyen bir kişi 40 yaşındaki Hayri Ör'ü defalarca bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbelerine maruz kalan Hayri Ör isimli vatandaş kanlar içinde yere yığıldı.

Hayri Ör'ü vücudunun farklı yerlerinden defalarca bıçaklayan saldırgan kaçarak restoranı terk etti. Mekan yetkilileri hemen ambulansa ve polise durumu bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri vücudunun farklı yerlerinde bıçaklanan ve kanlar içerisinde yerde yatan 40 yaşındaki Hayri Ör'ün hayatını kaybettiğini belirtti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgeye güvenlik şerit çekerek olay yerinde delil topladı. Olay yeri polislerinin incelemelerini tamamlamasının ardından 40 yaşındaki Hayri Ör'ün cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yapılan araştırmalarda Hayri Ör'ün evli olduğu ve 18 yaşındaki kızının geçen sene yakalandığı bir hastalık sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Hayri Ör'ü vücudunun farklı yerlerinden defalarca bıçaklayarak kayıplara karışan kişinin yakalanması için polis ekipleri tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı.