Kadınların soğukların başlamasıyla birlikte en büyük probleminin ciltte oluşan kuruluk olduğunu dile getiren uzmanlar, cildin nemini kaybetmesinin, pullanmasının ve morlukların ortaya çıkmasının bu nedenle olduğunu paylaşıyor. Kadınların özellikle kış aylarında makyaj yaparken cilt kuruluğu nedeniyle çok fazla sıkıntı yaşadığı üzerinde duran uzmanlar, soğuklara hazırlanmanın şart olduğunu işaret ediyor.

Cildimizi nasıl yaz aylarına hazırlıyorsak kış ayları içinde o şekilde hazırlanmamızı tavsiye eden uzmanlar, özellikle nemlendirici solüsyonların mutlaka uygulanması gerektiğinin altını çiziyor.

İki aşamadan oluşan Baby Face Beauty uygulamasının lazer ışığı ile cildin yüzeyinde küçük çapta kanallar açtığını sonrasında da açılan kanallarda lekelenme tedavisinin uygulandığını paylaşan uzmanlar, bu işlemlerin sonrasında 10 dakikalık bir maske işleminin gerçekleştiği üzerinde duruyor.

Tek seansta yapılan İşlem 15 -20 dakika gibi sürede tamamlanıyor ve etki 6-9 ay kadar etkisini koruyor. Bu işlemin en güzel yanlarından biri de cildin süre sonunda eski haline dönmemesi olduğunu hatırlatmakta fayda var. Eğer sizde güzel bir kış geçirmek istiyorsanız mutlaka uygulamalısınız.