17 ve 25 aralık ilk darbe operasyonu olduğu dönemi biraz hatırlayalım.

Operasyon olduğu gün tüm makam ve mercilerde bir sesizlik ve acaba bana ne olacak sorusu vardı.
Kimlermi sn:Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimler ve Ak Parti bakanları başbakan yardımcıları milletvekilleri belediye başkanları valiler kaymakamlar mülki amirler.

Taki ne zaman Sn:Erdoğan bu bir ihanet ve darbe operasyonudur dedi.
Devlet olarak düğmeye bastı bu darbeyi yapan kim varsa asalak toplanmaya başlayana kadar.

Sonrasımı yine aynı seneryo sn:Erdoğan yanındaki çevresindeki ortaya çıkıp tv boy göstermeye başlıyorlar.Biz Başbakanımızın devletimizin arkasındayız deniyor.

Sonra sanat camiyası sesiz olan ve hiç konuşmayan sanat camiyası bir anda sesizlik bozuluyor biz devletimizin milletimizin yanındayız mesajları veriliyor anlayacanız seneryo yine aynı.

Mevki ve makam sahibi iş adamlarına gelince güçlü kimse yanında olma değil devlet ve millet meselesi olursa daha yakışanı yapması gerekir.

GELELİM CUNTA VE DARBE GİRİŞİMİNE

Sn:Cumhurbaşkanımız ve başkomutan Recep Tayyip Erdoğan bu örgüt hain planını devreye sokmaya çalışırken Sn:Erdoğan darbe girişimini kayınbiladerinden öğreniyor.Sn:Başbakan Binali bey kuzeninden alıyor.Bakıldığı zaman herşey soru işareti???

Yine aynı seneryo devriye giriyor Sn:Erdoğan yanında bulunan ve gördüğümüz iş adamları siyasi ve spor ve sanat dünyasından tanıdığımız sayamadığımız nice isimlerden yine ses yok seda yok.

Yahu arkadaş devlet elden gidiyordu ne bu sesizlik diye sormak ve haykırmak istiyorum.
Bu nasıl bir duruşun arkasında durmak.
Nasıl bir davanın atkadında durmaktır.

Taki ne zaman çıkışdı ortaya sn:Cumhurbaşkanı başkomutan bir tv kanalında yayına çıkana kadar eğer orda sn: Erdoğan halkı sokağa dökmeseydi belki şu an ne vatanımız ne milletimiz nede yurdumuz kalırdı.

SONUÇ:bundan sonra fotorafın heryönünden bakılması lazım.
Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım Başkomutanım...