24 Saat Haber
İstanbul
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,9222 %0.19
53,5306 %0.05
6.690,78 % 0,05
Ara
Medya24 Dünya Trump 2024 Seçimleri için En Güçlü Aday!

Trump 2024 Seçimleri için En Güçlü Aday!

Uluslararası Medya Koordinatörü olarak görev yapan Melih Göğebakan’a Eski Başkan Donald Trump tarafından New Jersey New York ve Pensilvanya seçim medya direktörü görevi verildi.

Okunma Süresi: 1 dk

Trump, üçüncü kez başkanlık yarışına katılmak için resmi evraklarını Kasım 15 teslim etti.Amerika'yı yeniden büyük ve şanlı yapmak için ABD başkanlığına adaylığımı açıklardım dedi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 Başkanlık Seçimleri için adaylığını açıkladı. Trump'ın başkan adayı olabilmesi için Cumhuriyetçi Parti'deki adaylık yarışını kazanması gerekiyor. Eski başkanın partideki en büyük rakibi oylarını artırarak yeniden göreve seçilen Florida Valisi Ron DeSantis olarak görülüyor.Zorlu yarış geçecek ama anketler Trump'tan yana.

Whats App Görsel 2023-05-31 saat 17.03.55

Uluslararası Medya Koordinatörü olarak görev yapan Melih Göğebakan'a Eski Başkan Donald Trump tarafından New Jersey New York ve Pensilvanya seçim medya direktörü görevi verildi. Seçim çalışmalarında Türk ekibi ile seçim çekimleri montaj kurgu yaparak dünyaya servis edecek.

WhatsApp Görsel 2023-05-31 saat 17.03.54

Melih Göğebakan'ın Seçimde şansınız nasıl görüyorsunuz sorusuna Trump'ın Cevabı:
"Anketlerde ezici üstünlüğüm görünüyor" dedi ve ekledi. Ben ve Biden diğer olası bir aday seçeneği verildiğinde ise yüzde 44'i Ben, yüzde 34'ü Biden ve yüzde 19'u da diğer bir adaya oy vereceğini kaydetti.

Trump, zorlu yarıştan zaferle çıkacağından emin konuştu.

WhatsApp Görsel 2023-05-31 saat 17.03 .55

WhatsApp Görsel 2023-05-31  saat 17.03.54

WhatsApp Görsel 2 023-05-31 saat 17.03.55

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *