Genç Avukatların Yolculuğu, Kariyerin İlk Adımları Genç Avukatların Yolculuğu, Kariyerin İlk Adımları

Düzce dün okul saatinde dersten kaçan öğrenciler polise takıldı. Ders saatlerinde kafe ve oyun salonlarına giden öğrenciler, polis ekipleri tarafından bizzat tek tek toplanarak ailelerine teslim edildi.

Düzce'de ders saatinde okullarından kaçarak internet kafe, kafe ve parklara giden öğrenciler için Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çocuk Şube ekipleri harekete geçti. Parklarda ve internet kafelerdeki öğrenciler polisler eşliğinde alınarak ailelerine teslim edildi.

Düzce Valiliği'nin aldığı karar ile ders saatleri içersinde okullarından kaçan öğrenciler polis ekipleri tarafından okullarına teslim edilmeye devam ediliyor. Karar gereği sabah okullarda ders başlama saatinden itibaren şehir merkezinde okulların çevrelerinde bulunan park, kafe ve internet kafelerde uygulama yapan ekipler, okuldan kaçtığını, derslere girmediğini belirlediği öğrencilerin önce anne ve babalarına telefon ile ulaşarak bilgi verdikten sonra daha sonrasında onları okullarına geri teslim ediyor.

Ayrıca öğrencileri okullarına teslim eden polis ekipleri okul güvenliklerine de bilgi veriyor.