Bursa'da yaşanan kadın cinayetinde katil zanlısı kocanın savunması şok etti. 38 yaşındaki eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldüren 45 yaşındaki Hasan Gündoğdu, adliyeye sevk edildiği sırada basın mensuplarına "Pişman değilim, 10 milyon paramı yediler." dedi.

Edinilen bilgilere göre ticaretle uğraşan 45 yaşındaki Hasan Gündoğdu'nun işleri bozuldu. Psikolojisi bozulan Gündoğdu'nun iddialarına göre eski eşi Özlem Meşeli, erkek arkadaşıyla birlikte Gündoğdu'nun parasını yedi. Eski eşinin erkek arkadaşıyla kendisine yakın bir yerde ev kiraladığını öne süren Gündoğdu, bu nedenle tartıştığı eski eşini bıçaklayarak öldürdü.

eski-esini-oldurdu-ne-pisman-olacagim-10-milyon-parami-yediler-dedi_7787_dhaphoto1

"10 MİLYON PARAMI YEDİLER"

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçma anı güvenlik kamerasına yansıyan Hasan Gündoğdu'yu, dün Çınarönü Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Daha önce tekstille uğraşan ve bir süre sonra işleri bozulunca iş yerini kapattığı öğrenilen Gündoğdu, polisteki ifadesinde, Özlem Meşeli'nin, erkek arkadaşı ile birlikte parasını yediğini, nispet yapar gibi de kendi oturduğu mahallede ev kiraladıklarını, bu yüzden tartışırken sinirlenip cinayeti işlediğini iddia etti.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Hasan Gündoğdu, kendisini görüntüleyen gazetecilerin, "Pişman mısınız?" sorusu üzerine, "Ne pişman olacağım, 10 milyon paramı yediler" dedi.