Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142. bölüm izle ATV'de. EDHO 142. bölüm izle, EDHO 142. bölüm full izle linki tek parça halinde 8 Ekim 2019 Salı akşamında ATV ekranlarında.

Başrollerinde Oktay Kaynarca ile Naz Elmas'ın oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 142. bölümüyle 8 Ekim Salı akşamında ATV ekranlarında olacak. EDHO son bölümünde; Melike, Çakırbeylilerle akraba olmamak için elinden geleni ardına koymaz. Yeğeni Sevda'ya da bunu ispatlar ve ucu Façalılara dokunacak bir plan hazırlığı içerisine girer.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 142. BÖLÜM ÖZETİ

House of the Dragon yeni sezon ne zaman başlayacak? House of the Dragon yeni sezon ne zaman başlayacak?

Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkındadır. Bunun üzerine düzenlenen toplantıda, masanın yeni üyesi olarak takdim edilen Behram'ın sadakati teste tabi tutulacaktır.

Birlikte yol alıp alamayacaklarından emin olmak isteyen Hızır, Behram'a, daha önce birlikte çalıştığı örgütlerle savaşması emrini verir. Feyyaz'ın gözünü korkutacak olan bu sınavın sonucu, tüm masa üyelerinin hayatını etkileyecektir. Haşmet, centilmence savaşmayarak, ailenin kadınlarına dokunma cüreti gösteren Meftunlarla ilgili öğrendiklerini Hızır'dan saklayamaz. Hızır ise öğrendiği bu gerçek karşısında sessizliğini korusa da, emri uygulayan Bülent Meftun'un cezası tabii ki kesilecektir.

Böylece Çakırbeyliler ve Meftunlar arasında geçen sessiz savaşta durumlar bir süreliğine eşitlenir. Hızır dört bir taraftan saldırmaya çalışan düşmanlarının arkasına aldıkları Altan'la da karşı karşıya gelir. Ünal Kaplan'ın öldüğünü öğrendiği bu karşılaşmada, vatanını, milletini satan bir hain olmak yerine, bir haininin namlusunun ucunda korkusuzca can verebileceğini bir kere daha kanıtlayacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 142. BÖLÜM İZLE