Süper Lig 5. haftasında Fenerbahçe ile Ankaragücü karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de 5. hafta mücadelesinde sezona müthiş başlayan Fenerbahçe sahasında Şükrü Saraçoğlu'nda Ankaragücü'nü konuk ediyor. 21 Eylül 2019 Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak olan Fenerbahçe Ankaragücü karşılaşması beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İki takım Süper Lig'de 101. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 100 maçta sarı lacivertlilerin rakibine 63-10'luk bir üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadeleyi Ankaragücü 3-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Victor Moses, Mauricio Isla, Emre Belözoğlu ile Hasan Ali Kaldırım'ın bu mücadelede oynaması beklenmiyor. Ankaragücü'nde ise cezalı olan Stelios Kitsiou bu karşılaşmada yok.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Ozan, Zanka, Rami, Dirar, Gustavo, Tolga, Deniz, Rodrigues, Kruse, Vedat

MKE Ankaragücü: Korcan, Cebrail, Michal Pazdan, Ante Kulusic, Tiago Pinto, Sedat Ağçay, Hector Canteros, Wilfred Moke, Aydın Karabulut, İlhan Parlak, Dever Orgill

FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN?

Stat: Şükrü Saraçoğlu
Tarih: 21 Eylül 2019 Cumartesi
Saat: 20.00
Yayın: beIN SPORTS 1