Galatasaray Kasımpaşa beIN SPORTS 1 canlı izle! Galatasaray Kasımpaşa maçını şifresiz canlı veren linkler listesi. Galatasaray Kasımpaşa şifresiz beIN SPORTS 1 canlı izle!

Süper Lig'in 4 haftasında Galatasaray sahasında Türk Telekom Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı konuk ediyor. 13 Eylül 2019 Cuma günü saat 20.30'da başlayacak ve hakem Ali Palabıyık'ın yöneteceği Galatasaray Kasımpaşa mücadelesi beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig'e bu sezon oldukça kötü bir başlangıç yapan Galatasaray ilk hafta deplasmanda Denizlispor'a 2-0 kaybedip, 2. haftada evinde Konyasapor ile 1-1 berabere kalmıştı. Geçen hafta Kayserispor'u deplasmanda 3-2 devirmeyi başaran Galatasaray yeni transferi Falcao ile Kasımpaşa karşısında haftanın ilk maçında galibiyet peşinde olacak.

Kasımpaşa, ligin ilk haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra, Alanyaspor'a 4-1, Ankaragücü'ne de 1-0 kaybetti.

Galatasaray'da cezalı olan Jean Michael Seri, Florin Andone ve Emre Mor ile sakatlığı bulunan Emre Akbaba; Kasımpaşa'da ise Loret Sadiku ve David Pavelka bu mücadelede forma giyemeyecekler.

Galatasaray: Muslera, Nagatomo, Marcao, Luyindama, Mariano, N'Zonzi, Babel, Lemina, Belhanda, Feghouli, Falcao

Kasımpaşa: Fatih, Ben Youssef, Hafez, Veysel, Popov, Yusuf Erdoğan, Hajradinovic, Khalili, Aytaç, Thiam, Mustafa Pektemek

GALATASARAY KASIMPAŞA ŞİFRESİZ CANLI İZLE

Galatasaray Kasımpaşa maçını şifresiz olarak Justin TV, Jestyayın, Taraftarium, Netspor üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.