Game of Thrones'un final sezonu ne zaman yayınlanacak? Bu soru henüz yanıt bulmazken, efsane dizinin final sezonu hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Final sezonunda ölülerle yaşayanların savaşına tanık olacak olan izleyici, dizi tarihinin en büyük savaşını izleyecek.

2 yıldır çekimleri devam eden Game of Thrones'un 8. sezonu tam anlamıyla efsane olacak. Edinilen bilgilere göre Duvar'ı geçen Akgezenler, Winterfell'e doğru ilerleyişini sürdürürken tarihin en büyük savaşı burada gerçekleşecek. Peki Game of Thrones'un 8. sezonu ne zaman yayınlanacak?

BÜYÜK FİNAL BÜYÜK SAVAŞ

Game of Thrones'un 8. sezonunun 6 ay içinde izleyicisiyle buluşması planlanıyor.

Dünyanın En Önemli Dağları ve Yükseklik Sıralaması Dünyanın En Önemli Dağları ve Yükseklik Sıralaması

Entertainment Weekly'de yer alan habere göre, henüz çıkış tarihi netleşmeyen dizinin final sezonu, bolca geriye dönüşlerin yaşandığı ve farklı karakterlerin hayatlarından kesitler göreceğimiz bir bölüm olacak. Bölüm boyunca aynı zamanda akgezenlerin nihayetinde beraberinde getireceği savaşın gerginliği de hakim olacak. Gelen en detaylı bilgilerden biri ise Sansa'nın Jon Snow ve Daenerys arasındaki 'diz çökme' anlaşmasından hoşlanmaması ve bu da muhtemelen final sezonunda büyük gerilimlere neden olacak.

Yine gelen haberlere göre etkileyici savaş sahnesinin yer alacağı bölüm 'Battle of Bastard' bölümünün yönetmeni Miguel Sapochnik tarafından yönetilecek ve bu savaş bölüm boyunca sürecek. Bölümde aynı zamanda farklı tarafların aynı uğurda savaşmalarına dair hikayelere de değinileceği düşünülüyor.