Türkiye'de birçok üst düzey görevde bulunan Melih Göğebakan Posta gazetesi ve Medya24'e açıklamarda bulundu.

Uzun süredir siyasi, ekonomik ve kültürel faaliyetlerde bulunmak üzere gittiği Amerika'ya Türkiye'nin önemli markalarının tanıtımını ve Amerika'ın 32 eyaletinde markalarını pazarlayan adından sıkça söz ettiren Melih Göğebakan,Amerika'da bakan ve vekil düzeyinde çok sayıda önemli kisilerle temas gerçekleştirdi. Uluslararası Medya Koordinatörü sıfatıyla Amerika'da bulunan Göğebakan, gerçekleştirdiği faaliyetlerle Türk kültürü ve Türk markalarını en iyi şekilde Amerikan halkına sunarak bazı açıklamarda bulundu.

FETÖ ile mücadelede çarpıcı detaylar paylaşan Melih Göğebakan ülkemizde gerçekleşen Fetö operasyonlarına rağmen hala Avrupa ve Amerika'da uzantıları her koldan eylemlerine devam ediyor dedi

TÜRKİYE'DEN KAÇAN HAİNLER NEDEN AMERİKA'DA EL ÜSTÜNDE?

Amerika'da gözlemlerini paylaşan yapımcı ve Medya Koordinatörü Melih Göğebakan, bölücü terör örgütü PKK ile FETÖ firarilerinin bu ülkede el ele verdiğini kaydetti.

Terör örgütü PKK mensubu 13 ismin sahte pasaport ve kimlikle Türkiye'ye giriş yapmak üzereyken yakalandığını belirten Göğebakan, "Amerika'dan hava yoluyla Ankara ve İstanbul' daki havaalanlarında yapılan operasyonla ele geçirilen örgüt mensubu, emniyetin gerçekleştirdiği iş birliği sayesinde kıskıvrak yakalandı." bilgisini paylaştı.

"FETÖ'CÜLER BAĞLANTILARINI KESMEDİ"

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Türkiye'den kaçarak Amerika'da sığınan FETÖ üyelerinin, benzer yapıda bir oluşumun içerisine girdiklerini belirten Göğebakan, durumu yetkili birimlere bildirdiğini kaydetti.

Amerika'da 15 Temmuz'u Darbe Olarak Görmeyenler Neden Develet Protokol' ünde?

15 Temmuz hain darbe girişimi olduğunda Amerika'da bazı dernek başkanları, sosyal medya hesaplarında 15 Temmuz'un bir düzmece olduğunu paylaşanlar şimdi neden" Devletimin yanındayım" resimleri paylaşıyorlar???

UFO, Görülemeyenlerin Arayışı ve Gerçeklik Sorgusu UFO, Görülemeyenlerin Arayışı ve Gerçeklik Sorgusu

Göğebakan röportajın devamında şunları ekledi:

Amerika'da ticaret yapan veya bir yerlerde çalışan kişi ve kişiler neden işlerine geldiğinde Fetö ve PKK terör örgütlerinin aranan isimleri ile beraber iş ticaret veya resim veriyorlar diye ekledi.
Hiçbir şey devlet,bayrak, vatan sevgimizin önüne geçmesin dedi.

Göğebakan ilerleyen zamanlarda Amerika ve Türkiye ortak bir projede buluşacaklarının müjdesini verdi...

Uluslararası Medya Koordinatörü

Melih GÖĞEBAKAN