İstanbul
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,9791 %0,23
48,7461 %0,43
5.659,53 % -3,69
Ara
Medya24 Gündem Emine Erdoğan’dan İslam Sanatları Fuarı’na davet

Emine Erdoğan’dan İslam Sanatları Fuarı’na davet

KAYNAK:
AA
KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Uluslararası İslam Sanatları Fuarı’na ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları fuara davet etti. Erdoğan, sanatın şifa veren yönünü keşfetmek isteyen herkesi fuarı ziyaret etmeye çağırdı.

Dün ATO Congresium’da açılışı gerçekleştirilen fuar, 11 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak. Emine Erdoğan, paylaşımında “Geleneksel sanatlarımızın ilham verici eserleriyle tanışmak, sanatın şifa veren yönünü yeniden keşfetmek isteyen herkesi fuara davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gençlere ve çocuklara özel vurgu

Emine Erdoğan, özellikle çocukların ve gençlerin geçmişin değerlerini geleceğe taşıma noktasında bu tür etkinliklerin önemini vurguladı. Genç neslin sanatla buluşmasının kültürel süreklilik açısından hayati olduğunu belirtti.

Etkinlikten görüntüler paylaşıldı

Sosyal medya paylaşımında fuar açılışından görüntüler ve Emine Erdoğan’ın konuşmasından kısa bir bölüm de yer aldı. Fuarda hat, tezhip, ebru ve çini gibi geleneksel İslam sanatlarının örnekleri sergileniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *