İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
41,9863 %0,23
48,7587 %0,44
5.601,67 % 0,61
Ara
Medya24 Gündem Samsun'da 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar

Samsun'da 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar

Samsun'un Atakum ilçesinde gece otostop çeken 15 yaşındaki kız çocuğu, kendisini araçlarına alan 2 kişinin cinsel istismarına uğradı.

Okunma Süresi: 2 dk

15 yaşındaki E.K. Samsun'un Atakum ilçesinde saat 03.00 sıralarında aracına bindiği Mustafa D. ve Erkan C. isimli şahısların cinsel istismarına uğradı. Ailesi tarafından kayıp ilanıyla aranan 15 yaşındaki E.K.'yi araçlarına aldıktan bir süre sonra cinsel istismarda bulunan zanlılar, kaza yapınca yakayı ele verdi.

3 KİŞİ YARALANDI

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Sarıışık Mahallesi Samsun-Ankara karayolu Adalar mevkisinde gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa D.ve Erkan C.adlı şahıslar 55 plakalı otomobil ile seyir halindeyken Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri mevkisinde otostop çeken ve ailesinin Rize ilinde polise kayıp başvurusu yaptığı 15 yaşındaki E.K.'yi araçlarına aldılar. Araçla bir süre geçtikten sonra Samsun-Ankara yoluna gittiler. E.K. ile para karşılığında 200 liraya anlaştıkları ileri sürülen Mustafa D. ve Erkan C. araç içinde sırayla cinsel ilişkiye girdiler. Daha sonra Mustafa D. idaresindeki otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla atarak yoldan çıkıp orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, araç sürücüsü Mustafa D. ile E.K. adlı kız çocuğu hafif şekilde yaralandılar. Bu sırada araçta bulunan 3 kişi dışarı çıktılar.

"BANA TECAVÜZ ETTİLER"

Kazayı gören Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kazayla ilgili işlem yaptıkları sırada E.K adlı kız polislere Mustafa D. ve Erkan C.'nin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Bu sırada Erkan C., kızın kendilerine tecavüz ettiklerini polise söylemesi üzerine panik içinde kaçmaya başladı. Polis havaya uyarı ateşi açıp Erkan C.'yi yakalamak istedi ancak, şahıs kaçmayı başardı. Kazada yaralanan Mustafa D. ve E.K., ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay jandarmaya haber verildi. Atakum ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinden kaçan Ercan C.'yi Samsun'un İlkadım ilçesi ZeytinlikMahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Mustafa D. de jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgulanmaları tamamlanan Mustafa D. ve Erkan C., "Çocuğun cinsel istismarı" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler. Savcıya ifade veren 2 kişi, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *